O podjetju

MaS modna agencija je bila ustanovljena leta 2009. Osnovna dejavnost je zastopanje in posredovanje blagovnih znamk. Agencija zastopa tekstilne blagovne znamke za področje Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Črne Gore.

Osnovni moto podjetja: tu smo za Vas in zaradi Vas! Vso svojo energijo usmerjamo v svoje kupce, katerim omogočamo preprosto sodelovanje s poslovnimi partnerji iz Nemčije. Na trgih delujemo v imenu svojih principalov, kar predstavlja kupcem predvsem enostavnejšo komunikacijo in poslovanje.

Kolekcije so predstavljene v showroomu v Trzinu, kjer je v prijetnem okolju omogočeno zaključevanje v terminih prilagojenih posameznim kupcem. Zavedamo se, da ima vsak kupec svoje potrebe, želje in tudi svoj krog končnih potrošnikov. Temu se poskušamo maksimalno prilagoditi.

Poslovnost, hitrost, zanesljivost in strokovnost – so vrline ki nas odlikujejo. Menimo, da brez teh vrlin podjetje ne more poslovati, niti biti kredibilno do svojih partnerjev. Odzovemo se na vsak klic, vsak kupec je za nas najpomembnejši

Obiščite naš showroom v Trzinu

Kontaktirajte nas

Polje ime je obvezno
Polje e-pošta je obvezno
Polje organizacija je obvezno
Polje sporočilo je obvezno